walkie talkie ;):
Be a girl with a mind, a bitch with an attitude, a lady with class ;D

Tuesday, 30 November 2010

Soalan ank pd ayahnye :P



anak bertanya kepada bapanya...

anak: pak, betul ke make love tu best?

bapak: ha'ah, samalah best macam kamu korek hidung kamu!

anak: tapi betul ke org pompuan lagi rasa best?

bapak: kalo kamu korek hidung, hidung kamu ke jari kamu yang rasa best?

anak: tapi kenapa org pompuan tak suka diperkosa?

bapak: kalo kamu jalan2, tetiba ada org nak korek hidung kamu...kamu suka tak?!

anak: betul ke tak boleh buat tu masa datang bulan?

bapak: kalo hidung kamu berdarah, kamu nak korek jugak ke?!

anak: kenapa org lelaki tak suka buat tu pakai kondom?

bapak: kamu suka tak korek hidung masa pakai sarung tangan?!

anak: waaahhh... bapak ni pandailah!

bapak : :)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...