walkie talkie ;):
Be a girl with a mind, a bitch with an attitude, a lady with class ;D

Tuesday, 18 October 2011

silalah baca :'D

Hee, sbnarnya harini birthday ex bf aku.
HAHAH, baik kan aku?
birthday ex pun nk wish, bkn ape aku nieh mmg buang yg keruh ambik yg jernih.
Hehe, pagi-2 lg aku bgn.
tau tak, aku bgn awal-2 tu nk wish birthday dea laa.

aku: Assalamualaikum. ucuk buatpe tu? dah lme bgn tdo?*pdhal mmg tau dea bru bgn
dea: waalaikumussalam anje, tenga mndi sungai nie. *mndi sungai pg-2 buta?
aku: ouh, dah agak dah. ingt tak harini hari ape?
dea: org gila pn tau laa anje, harini hari isnin lah -.-
aku: hampeh >.< hari birthday ucuk la.
dea: ekh, yeke? bkn smlam ekh?
aku: harini lahh! *kan aku marah
dea: okok, sorry tau. sje je buat lupa :')
aku: okay, Happy Birthday. semoga dikurniakan suara yg bertambah merdu.
dea: okay thank tau. bye, ngntok nieh nak tido.
aku: kfine, pegi tido. pkol 10 jumpe kat tempat biasa ekh?
dea: okok, tutt tutt tuttttt

haish, romantik tak kami?
mestilaa kan, takyah ckp.
dah rmai ckp kteorg sweet ;)

pkol 10 tuh, kteorg jmpe kt tmpat biasa la.
lokasi: kedai cik bedah
jam: 10 laaa!

aku belanje dea nasik lemak cik bedah la, ape lagi.
sdap kemain lg.
2-3 kali ucuk aku tambah.
nsib baek birthday dea, kalo tak mmg aku cabot.
tu laa hadiah aku bg kt dea.
katenye, hadiah pling bermakne dea pena dpt, suke sangat!

ok laa, tgok laa pic dea.
nk tunjuk kt org, tkot org tak caye pulak.
tp aku tak peduli, nk tunjuk jugak. uwekk :p

yg nieh time dea marah sbb aku cabot time dea nga sdap mlantak nasik lemak cik bedah.
aku sempat snap pic dea lg.


yg nie time dea rindu kat aku.
anje sayang ucukk :'D

2 comments:

  1. ish,, tuh ex Boyprengg aku jugak,, dulu Rashid,, skunk eminem,, xD

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...