walkie talkie ;):
Be a girl with a mind, a bitch with an attitude, a lady with class ;D

Sunday, 5 August 2012

But that was then and this is now

Assalamualaikum Hi
Aku tengah marah ni.
Nak tau kenapa?
Aku dah penat bebel panjang2 pahtu aku nak letak video pastu internet disconnect.
Aku connect kn balik pastu apa aku bebel dah hilang.
Aku check draft ada lagi. Fuhh lega.
Aku klik then just title je.
Bebelan dah hilang.
Y__Y


Hey you! 
Dont you ever think that im loser.
Hahahah, aku generasi Y
Faham? 

Kau hengat kau hebat?
Aku pun hebat, eceh.

Dulu memang aku lembik.
Sekarang tak lagi.
Tak lagi lembik macam dulu.

Keras sikit ah.
Nahh, sincerely for you loser~
Hahaha, aku suka tengok video ni sbb lirik dia besar-besar. Senang sikit aku nak baca. Hihihi, assalamualaikum.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...