walkie talkie ;):
Be a girl with a mind, a bitch with an attitude, a lady with class ;D

Monday, 26 September 2011

no title :'(

hmm, nk tau tak td ade kemalangan dpn rumah aku.
time tuh aku bru blek dri ruma macik aku kt senawang.
aku nga siap nk g open house rumah shafiq.
tetibe je denga ad buyi kuat.
aku yg nga iron tdung intai kt pintu yg mmg sntiase terbuka luas tu.
ape gune buka punye besa tp tak intai.
aku nmpak ade org baring kt bwah kete jiran aku n sorg lg nga tgok org tuh.
aku mmg da pkai tdung tros pegi melintas tgok org tu sangkot ke bwah kete tuh.
rupenye tak, dea tak lrat bgn jea.
 .................................................

okayy, aku tgok moto cm knal.
rupe-2nye yg ekcdent tuh fhatin kwn aku bhai!
sumpah aku tekejot, n pmpan yg sorg lg tuh pn membe aku jugak eiqa laa -.-'
time tuh aku tak pkai spect, so aku tak nmpak la.

aku pn tnye la eiqa mcm-2 .
rupenye fhatin nk anta eiqa blek,
kete tuh bg signal tros msok,
fhatin ngat an org tu lmbt lg msok.
so fhatin rmpoh jealaa.

kecederaan ketare yg aku prsn kt fhatin dhi dea bgkak,
dea pn da kusut taktau nk wtpe, 
moto n kete da hancor.
dea bukak tdung dea.
pastu aku pasan, tgn kanan dea tak gerak.
aku tgk fizikal tgn dea da senget.
aku usik jari dea, dea mnjerit.

eiqa fmly dea dtg tros bwak pegi hosp serdang.
aku nk bwk fhatin tp org yg kete tu dah call ambulance .
aku borak-2 jela nan fhatin.
aku call ayh dea.

......................................

ambulant smpi, aku pn follow dea pegi smpai hosp.
dlm ambulant tuh sian fhatin.
standard kn bwak lju tp tgn dea tak bole gerak.
dea jerit jea, aku mmpu tgok jela.
 smpai jea hosp, dea tros msok dlm tuh.
aku blur dgn pgang sandal dea da ptus bgai.
aku pn dduk kt wad tuh dgn mke kesian.

pkol 6.15 ayh dea dtg.
aku pn tak knl, pacik dea yg tego aku.
aku pn explain pnjg lebo kt dorg.
time tuh kt wad xray.
  
da 15 mnit, fhatin da kluar tp dea bring.
org tu yg tolak katil dea.
aku tgok mke dea sedih jea.

......................................

pastu pegi blek wad kecemasan.
pkol 7.30 mak aku dtg.
aku blek laa.
ayh dea n pacik dea kt sne.
tuh jelaa.


hmm, aku harap korg okayy la.
fhatin aku harap tgn kau tak serius beb.
tgn kanan kodd.


lawo kan?
cepat sembuh k :)

eiqa, byakkn sabo.
kene bebel nan akak kau kan?
sabo jelaa.
tgn kau tu pn jge jugak.
aku tgk bengkak td.
hp ku tu kalo aku jmpe,
aku smpankn k.
takmau sedih-2.
prkae dh nak jadik, nk wt cane lg kan?


2 comments:

  1. mestilaa, tp kalo dpn-2 ego.
    sgan nk mngaku, cewaaah xD

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...