walkie talkie ;):
Be a girl with a mind, a bitch with an attitude, a lady with class ;D

Wednesday, 7 December 2011

Reunion Tak Jadi :]

Muehehehe, Assalamualaikum :]
4 December 2011
Wohooo, first time keluar tanpa saudara semuhrim aku.
Cehh, ayat nak good-2 je.
Ahh, lantaklah. Bak kata Faiz Blog Aku Bukan Blog Bapak Kau (BABBBK)

Okayy layan pic ya :]
Okayy, kat Bandar Tasik Selatan :]

Tunggu Alyana and Diana

Dah sampai dah :']

Okayy, Syahmi and Hisham datang teman kiteorg shopping jap -.-
pic takde :[

Muka ku memang mintak penyepak.
Aku kesah ape, Blog Aku :p
Okayy, aku dengan Isham kat subway -.-
Tunggu Al and Syahmi beli makanan.

Dah tu, tengok movie.
Immortal tak cukup umur --'
So, cite melayu jela.
Misteri Jalan Lama

Al macam muka retis, Diana mcm muka Aleesya ;]
Awesome kan?

Okayy, nie lah semua yg hadir utk reunion lah kununnye :]
Hahah, yg ni sorang prmpuan cina snap kan.
Memang lawak gila, orang nak lalu pun behenti-2.
Sbb nak bg kteorg snap pic ni dulu -.-

Ummi Al call cakap dah nak balik dah :[
Kteorg pun turun hantar Al.

Isham yg snap kan.
Ekceli, ada banyak lagi air mineral dlm beg aku and beg Aina n Al ;p
Syahmi beli bnyak sngt.

Syahmi and Alyana.
Sama cantik, sama padan.
Tp jgn salah anggap.
Dorang nie kawan jela.
Kan reunion nie weh :D

Al and Diana dah balik.
Tinggalah Syahmi, Isham, Aina n aku.

Kteorang pegi Sg Wang tak silap aku -.-
Td laky 2 org tu teman kteorg shopping.
Now, turn kteorg teman dorang shoping.
Pftt, giler hebat dorang.
Kalah kteorg shopping.

Dah sudah tu pergi ts balik.
Dduk borak-2, hilang penat lah ce'ehnye.

Muka aku memang agak terencat sikit.
Tp lantak ahh, aku suka aku suka!

Okayy, Isham nak belanja makan.
Cehh, kteorg semua laju je laa ;p

Hahah, tu pun aku makan tak habesss :[

Dah tu tengok jam dah cukup time.
Masa nak balik lah.
Turun escalator, gelap semacam je kat luar.
Rupanya hujan, phewww :3

Dalam keadaan terpaksa, kteorg redah jelaa hujan tu.
Romantik woo, mandi hujan tepi jalan.
Muehehehe, habis basah kasut baru Aina n Syahmi.

Kat situ ada masalah technical pulak.
Lama train tu tak gerak.
Kteorg dduk bawah kipas, keringkan bajula.
See, bawah kipas mengeringkan pakaian.
Tengok tudung aku, baju aku -.-
Ahh, lantak ah.

Tengok, aku berdiri sampai la bangi -.-
Isham n Syahmi turun serdang.

Aina dapat duduk.
Aku berdiri, yg sakainye banyak laki yg duduk dlm koc wanita ni.
Hantu betul, nasib baik mood aku baik.

Dahh laa, nak tengok lagi add fesbuk aku.
And tengok kat album Random Awesome®
---> credit Syahmi



2 comments:

  1. Twitter comel, blog pun comel...
    Lawat blog aunty err akak pulak ye.

    http://www.adilaayl.com

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...