walkie talkie ;):
Be a girl with a mind, a bitch with an attitude, a lady with class ;D

Tuesday, 29 November 2011

Forget the past :']

Tadi posmen hantar 2 bungkusan utk aku.
You know what? Hahah, biarlah rahsiaa :']
Okaylaa, satu tu aku order mmg posmen hantar laa --'
Kalau tak hantar, nie makan.
Satu lg tu member aku bg, muehehe.
Terharu pulak, aku tak pernah cakap ngn dia face to face pun.
Sebab aku segan laa --, dah laa dia dduk jauh.
Hahah, nama dia Iskandar.
Eh, jangan salah anggap. Were just friends :]
Hadiah dia in process. Aku tengah buat ni.
Memang untonglah kau nak. Sbb aku tak pernah srajin ni nak siapkan hadiah org.
Skrg pn aku tengah siapkan hadiah kau.
mmg laa simple, tp bermakna tau.
Sampai mlm buta aku buat ;p

kbai ;]
Harini ada baby baru.
Baby Madihah
Heheh, dia tengah tido aku kacau lah.
Aku pakaikan kain yg utk baby lahir kat hosp tu.
Nta ape nama nta --'


Berapa lama aku tunggu dia bangun.
Aku pilihkan baju dia.
Hikhik, kaler merah lawa sesuai utk kau.

Time nie dia tengok cite upin ipin laa --'
Sumpah jeles tengok kulit dia serious lagi puteh dari aku. kontra dohh.
Mata dia memang bulat abeh laa. Mata aku? o.o

3 comments:

  1. madiha.
    comel & putih comel & putih mcm ak. huhu

    ReplyDelete
  2. Al : Hahah, peminat awak :]
    Shakela : Puteh cm aku laa.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...