walkie talkie ;):
Be a girl with a mind, a bitch with an attitude, a lady with class ;D

Sunday, 6 May 2012

When it goes around come around

Hey! Hai! Assalamualaikum.
Serious lama tak hapdet belog.
Heheheh, aku taktau la apa masalah aku sampai tak update blog ni.
Maybe sebab aku busy menanam padi depan rumah aku kodd.
Eh, bukan. Act aku busy menoreh getah kat belakang rumah aku.
Tapi sebenarnya aku busy tido dalam rumah. Hihihi

Aku nak cakap yang tak lama lagi exam.
Tapi aku tak prepare apa2 lagi.
Hihihi
btw, aku tak sekolah dari hari khamis --> jumaat --> sabtu (takde kelas) --> ahad (today la)
Bahagia tak aku? Bahagia tak?
 Aku rindu kat budak ni laa.
Dunno why -,-



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...