walkie talkie ;):
Be a girl with a mind, a bitch with an attitude, a lady with class ;D

Thursday, 1 November 2012

What If

Assalamualaikum and hi ;D
Seriously, dalam kehidupan seharian aku memang selalu guna 'what if' -.-
Some people said, its not good to say that word because like we're not have our self confident.
Yeah, its true.
Kadang-2 aku wondering jugak macam mana orang boleh tak guna perkataan 'what if' dalam kehidupan seharian dia macam aku selalu buat.

Selalunya lah kan, bila kawan suruh mintak kat cikgu extra paper.
Mesti aku akan cakap what if teacher marah sebab membazir main conteng-2?
What if teacher will scold me?
Hahaha, seriously aku memang macam tu.
I dont even know why.


Hmm, kepada sesiapa yang masih tak menggunakan perkataan what if ni better jangan start.
Takot susah nak stop pulak.
Seriously, guna what if ni tak elok sangat sebenarnya.

And more thing, how much i do wrong towards you?
How could you hurt my feeling.
Did you realize that im the one who always be there for you?
Ooh, but im loving you so much.
Its too late for me to stay away from you.
For me this feeling is too special.
Its not easy to me to avoiding you.
Im never felt this way before.

Hahahaha, jangan pelik lah.
Tu lirik lagu sebenarnya.
Takder makna aku nak berpuisi kat sini.


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...